Op vrijdag 2 december vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Dit jaar zal de Algemene Ledenvergadering gehouden worden bij Café de Vennebekken. Om 20:30 uur zal het bestuur het afgelopen jaar evalueren en zal er vooruit gekeken worden naar het komende jaar.
Een extra aandachtspunt op deze ALV zal voor komend jaar enkele genoodzaakte prijswijzigingen zijn welke wij willen voorleggen als bestuur.

Verder zijn er ook dit jaar weer bestuursleden die hun bestuurstermijn erop hebben zitten en daardoor aftreden of herkozen kunnen worden. Dit jaar gaat het om de volgende bestuursleden:

- Sam Schreurs (Voorzitter, herkiesbaar)
- Rik Ooms (Algemeen bestuurslid, herkiesbaar)

- Bas Schreurs (Secretaris, niet herkiesbaar en treed af)

Mochten er onder onze leden kandidaten zijn die zich beschikbaar willen stellen voor een verkiesbare plek in het bestuur, meld je dan uiterlijk 48 uur voor aanvang van de vergadering schriftelijk aan bij ons secretariaat. (Secretariaat SVFCTM,
Rick ter Haar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De standaard termijn voor een bestuursfunctie is 2 jaar. De herkiesbare en vacante posities zullen allen ook voor een termijn van 2 jaar ingevuld worden. Mocht je invloed willen uitoefenen op de kandidaatstellingen en/of herkiesbaarheid van bepaalde bestuursleden dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd om je stem hierin te laten horen. De ALV is daarnaast de ideale gelegenheid om je op- en aanmerkingen dan wel verbeteringen, die jij voor de vereniging ziet, met het bestuur te delen.

Schroom dus niet om op deze vrijdagavond naar de Vennebekken af te reizen.
De koffie staat voor u klaar.

Komt allen, tot vrijdag de 2e december!

Bestuur Supportersvereniging FC Twente Markelo